Η AUTOTECHNIK δραστηριοποιείται στους τομείς Εμπορίας και Διανομής (distribution) εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων, χονδρικής πώλησης, στην αγορά του aftermarket. Η εμπορική δραστηριότητά της, από τα πρώτα βήματα στα μέσα του 2005 μέχρι και σήμερα, έχει κερδίσει το δικό της μερίδιο συμμετοχής στις ενοποιημένες δραστηριότητες του ομίλου της MAJAR.

Απολαμβάνοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και εδραίωση των δραστηριοτήτων της, η αγορά καθιέρωσε την AUTOTECHNIK ως μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο του automotive aftermarket parts & accessories στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καταλυτική παραμένει η συμμετοχή των στελεχών της, καθώς ορμώμενοι από το πάθος αλλά και την μακροχρόνια εξειδίκευση, παράλληλα με την άρτια οργάνωση και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στις τεχνολογίες αιχμής υψηλών επιδόσεων και ποιότητας στην αυτοκίνηση, οδηγούν καθημερινά την εταιρία σε επίτευξη υψηλότερων στόχων!

Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Μολδαβία και Μάλτα, η AUTOTECHNIK έχει εδραιωθεί ως one-stop shop για συνεργεία tuning και καταστήματα λιανικής πώλησης, προσφέροντας μια διευρυμένη γκάμα διαφορετικών αλλά και συμπληρωματικών προϊόντων - υπηρεσιών καλύπτοντας τις ανάγκες ερασιτεχνών ιδιωτών, επαγγελματιών και special projects που αποτελούν εξειδικευμένες (niche) αγορές.

Η εταιρία διαθέτει στρατηγικές και μακροχρόνιες συνεργασίες, αντιπροσωπεύοντας ηγετικά σήματα διεθνών οίκων όπως η HKS, DAIYAMA, HALDEX Performance, TIAL Sport, LINK, APEXi, Mishimoto, D2, VF Engineering,  και FK Automotive. Διατηρώντας ως στρατηγικό στόχο την δυναμική τροχιά ετήσιας ανάπτυξης, η AUTOTECHNIK συνεχίζει να αξιολογεί την διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της μέσω νέων συνεργασιών με καινοτόμους κατασκευαστές, καθώς επίσης και την επέκταση σε νέες αγορές που παρουσιάζουν ραγδαίους ρυθμούς και προοπτικές ανάπτυξης, πάντα με γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία των κατασκευαστών!


Άξονες Δραστηριοτήτων

  • Car Tuning
  • Dragster
  • Motor sport


Exhaust

Electronics

Engine

Turbo Parts

    

Turbo

Intake

Suspension

Accessories