Ο ενισχυτής ανάφλεξης Twin Power ενσωματώνει χωρητικότητα, απαλλαγή ανάφλεξης (CDI) και την τεχνολογία τρανζίστορ ανάφλεξης για να προσφέρει βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού και ομαλότερη απόδοση του κινητήρα, παρέχοντας τη βέλτιστη σπίθα, διάρκεια και τη μέγιστη τάση εξόδου. Η τεχνολογία CDI προσφέρει μέγιστη τάση με τη μεταφορά όλων της αποθηκευμένης ενέργειας από τον πυκνωτή, στο πηνίο ανάφλεξης, κάτι που βελτιώνει την αμεσότητα, κάνοντας το Twin Power πολύ αποτελεσματικό στις υψηλότερες στροφές, όπου ένας κανονικός σπινθήρας θα μειωνόταν τόσο πολύ που μπορεί να είχε εξαλειφθεί.

Η ισχυρή, ταχεία σπίθα αποτρέπει διαλείψεις ανάφλεξης υψηλών rpm (missfires) που μειώνουν την παραγόμενη ισχύ και μπορεί να βλάψουν ανεπανόρθωτα τον κινητήρα. Η βασισμένη σε τρανζίστορ( transistorised) μέθοδος παράγει σπινθήρα υψηλής τάσης και διακόπτει το ρεύμα στο πηνίο, επιτρέποντας μια μακρά απαλλαγή ενέργειας. Αυτή η σπίθα μεγαλύτερης διάρκειας επιτρέπει στο Twin Power να βελτιώσει τόσο πολύ την απόκριση του γκαζιού σε χαμηλές RPM κερδίζοντας σημαντικά σε ροπή. Το Twin Power παράγει μια σπίθα εξόδου που είναι συνήθως 1,5 με 2,5 ισχυρότερη από ό, τι ένα κοινό σύστημα ανάφλεξης και καταναλώνει περίπου 35% λιγότερη ενέργεια από ό, τι άλλοι ενισχυτές ανάφλεξης.

DLI - Άμεσης ανάφλεξης κινητήρες. Κάθε DLI ανάφλεξη μπορεί να ελέγχει μέχρι και 6 ατομικά πηνία.

DLI ΙΙ - Άμεσης ανάφλεξης κινητήρες με εσωτερικούς αναφλεκτήρες

Rotary - Rotary κινητήρες. Σχεδιασμένο για 2ρότορους κινητήρες.

Ανοξείδωτο παξιμάδι ασφάλισης & πάσο ρύθμισης ύψους χαρακτηριστικό αντισκουριακό και αντιδιαβρωτικό γνώρισμα ,για βελτιωμένη ανθεκτικότητα.

Διαστάσεις – Όλα τα Twin Power, (εκτός από τα DLI ΙΙ), είναι 91 χιλιοστά (M) x 80 χιλιοστά (Π) x 34,5 χιλιοστά (Y) και ζυγίζει περίπου 430g.

Η συμπαγής και ελκυστική μονάδα του Twin Power είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και έχει σφραγισθεί αεροστεγώς για την αποτροπή διάβρωσης από την υγρασία. Οι Universal καλωδιώσεις συμπεριλαμβάνονται στις συσκευασίες για να βοηθήσουν την εγκατάσταση και τοποθέτηση. Επίσης υπάρχουν και καλωδιώσεις για συγκεκριμένες ειδικές εφαρμογές(αυτοκίνητα) για να διευκολύνουν εγκαταστάσεις με πολυπλοκότητα.
Διαστάσεις – Όλα τα Twin Power, (εκτός από τα DLI ΙΙ), είναι 91 χιλιοστά (M) x 80 χιλιοστά (Π) x 34,5 χιλιοστά (Y) και ζυγίζει περίπου 430g.

Σημείωση: Οι HKS Twin Power μονάδες δεν είναι συμβατές με μη Resistor μπουζί.

Οι HKS Twin Power ενισχυτές ανάφλεξης έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τα οχήματα που χρησιμοποιούν το εργοστασιακό OEM σύστημα ανάφλεξης και διαχείρισης μείγματος αέρα καυσίμου, την μονάδα διαχείρισης κινητήρα «Engine Control Module» (ECM), ή την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU), καθώς και με οχήματα εξοπλισμένα με τον εγκέφαλο HKS F-Con Engine Management. Η HKS δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμβατότητα με άλλα aftermarket προϊόντα που έχουν εγκατασταθεί στο όχημα.